Te ajutăm să creezi momente de neuitat pentru copilul tău. Începeți acum să vă planificați petrecerea copilului cu noi.

Poppy Playground

Loc de joacă și spațiu pentru cele mai inedite petreceri ale copilului tău

Dorești să rezervi sau ai întrebări? 

Ai libertatea să ne contactezi pentru a găsi cea mai bună variantă în bugetul tău. Ne dorim să facem experiența ta la Poppy Playground una plină de bucurie și accesibilă, așa că nu ezita să ne suni sau să ne trimiți un mesaj pentru mai multe detalii.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Prezentarea facilităților de la Poppy Playground

Piscina cu hidrobiciclete 

La piscina noastră cu hidrobiciclete, copiii se vor distra plimbându-se pe apă, lăsându-i pe părinți să privească cu bucurie și să se relaxeze. Cu fiecare pedalare și fiecare zâmbet al micuților, atmosfera este plină de veselie și amuzament. Este locul ideal unde întreaga familie poate crea amintiri minunate și să se bucure împreună de o zi de vară plină de distracție și răcorire.

Grupa de varsta 3-12 ani

Piscina cu hidrobiciclete Poppy Playground

Tobogan gonflabil

Cu culorile sale vibrante și dimensiunile impresionante, toboganul nostru gonflabil este ca un adevărat Pinocchio care nu a mintit niciodată si care promite ore întregi de distracție și veselie pentru toți copiii.  

Cu dimensiunile sale impresionante de 4x6 metri și o înălțime de 7 metri, acest tobogan este atât de captivant și plin de culoare încât pare să prindă viață în fața ochilor copiilor. Cu fiecare coborâre pe acest tobogan, micuții noștri se vor bucura de o experiență magică și plină de aventură, fără să fie nevoiți să spună vreo minciună pentru a se distra!

Grupa de varsta 3-12 ani

Tobogan gonflabil Poppy Playground

Trambulină olimpică 

Această trambulină spațioasă permite până la 8 copii să sară simultan. Fiecare copil poate cântări până la 80 kg și să aibă o înălțime maximă de 1,65 metri. Sărind pe această trambulină, copiii își dezvoltă coordonarea, echilibrul și forța, în timp ce se distrează și își consumă energia în siguranță. 

Trambulină cu mingi colorate

Trambulina noastră cu mingi colorate oferă copiilor o experiență senzorială vibrantă. Aceasta stimulează imaginația și încurajează jocul liber, contribuind la dezvoltarea abilităților motorii și a coordonării mână-ochi.

Grupa de varsta 2-10 ani

Vezi video

Vezi video

Zona de nisip cu jucării pentru nisip

Copiii adoră să se joace în nisip, iar zona noastră special amenajată le oferă o varietate de jucării. Aici, ei pot construi castele și tuneluri, își dezvoltă creativitatea și abilitățile de rezolvare a problemelor într-un mediu natural și sigur.

Grupa de varsta: 2 ani+

Căsuța de grădină suspendată cu scări, tobogan

Această căsuță oferă o experiență de joacă complexă, cu scară, tobogan și o anticameră dotată cu o cârmă de vapor, binoclu și perne pentru sezut.

Copiii își pot dezvolta abilitățile fizice urcând și coborând, în timp ce se joacă la cârma vaporului și privesc prin binoclu, stimulându-le imaginația și simțul aventurii.

Căsuța de grădină suspendată cu scară, placă de cățărat, tobogan și leagăne

Această căsuță complexă oferă multiple activități fizice, cum ar fi cățăratul, alunecarea pe tobogan și legănatul. Astfel, copiii își dezvoltă forța, coordonarea și curajul într-un mediu de joacă sigur și stimulativ.

Căsuța de grădină cu minibucătărie și terasă

În această căsuță de grădină, copiii pot juca roluri și învăța despre gătit și servirea mesei.

Terasa cu masuta un spațiu suplimentar pentru socializare și joc, dezvoltând abilități sociale și cooperarea.

Căsuța de grădină cu minibucătărie și terasă

Piste de mașinuțe

Aceste mini-coastere sunt apreciate de copii și oferă copiilor o senzație de viteză și mișcare controlată. Acestea ajută la dezvoltarea coordonării și a reflexelor, în timp ce copiii se bucură de curse prietenoase și distractive.

Vezi video
Piste de mașinuțe

Terasă 1/2

Această terasă oferă un spațiu confortabil pentru părinți și copii deopotrivă, ideal pentru relaxare, gustări sau activități de grup.

Protejată de intemperii, terasa noastra este rezistentă la ploi mărunte si este perfectă pentru petrecerea timpului într-un cadru natural.

 Terasa din lemn acoperită cu plasă, cu mese și bancute lucrate manual

Terasă 2/2

Oferind o protecție suplimentară împotriva razelor solare, această terasă este un loc ideal pentru a te relaxa, a supraveghea copilul și a savura momente de liniște. Mesele și scaunele confortabile sunt perfecte pentru socializare și activități de grup.

Terasa este așezată pe pietriș, alături de o zonă de nisip, unde adulții se pot juca badminton și volei.

Photo Corner 

În această zonă special amenajată, copiii se pot bucura de sesiuni foto pline de culoare și veselie. Decorul nostru atrăgător și accesoriile tematice creează fundalul ideal pentru fotografii care să surprindă bucuria și zâmbetele celor mici. Vino să imortalizezi momentele speciale la Poppy Playground și să pleci acasă cu amintiri prețioase!

Tir cu arcul

Descoperă bucuria tirului cu arcul la Poppy Playground!

Jocul include un arc adaptat pentru copii, săgeți sigure cu ventuza și o teacă pt săgeti. Arcul cu sageti îi ajută pe cei mici să-și dezvolte precizia, concentrarea și coordonarea mână-ochi, într-un mod distractiv și sigur.

Venind la Poppy Playground, copiii vor avea ocazia să invete cum sa traga cu arcul, sa își testeze abilitățile și să se bucure de satisfacția de a lovi ținta.

Grupa de vârstă aplicabilă: 3 ani (exclusiv) - 6 ani (inclusiv)

Se poate imprumuta gratuit de la snack-bar.

Tir cu arcul cu ventuze

Pufi de Grădină - relaxare și confort în aer liber

Bucurați-vă de momente de relaxare și confort în aer liber cu pufii noștri de grădină! Realizați din materiale durabile și rezistente la intemperii, pufii sunt ideali pentru relaxare în timpul zilelor însorite sau serilor liniștite.

Așezați-vă oriunde în spațiu, mutați-vă cu ușurință și bucurați-vă de un loc confortabil și relaxant atât pentru copii, cât și pentru adulți. Cu designul lor ușor de mutat, pufii adaugă o notă de confort și stil spațiului nostru de joacă în aer liber.

 

Pufi de gradina

Acest site web folosește cookie-uri

Am inteles