Animatori la Poppy Playground – O distracție inutilă?

Animatori la Poppy Playground – O distracție inutilă?

La Poppy Playground, copiii nu au nevoie de un motiv suplimentar pentru a se distra! Cu o gamă variată de activități care îi țin ocupați ore întregi, de la trambulina olimpică, la toboganul gonflabil și piscina cu hidrobiciclete, fiecare colț al locului nostru de joacă este gândit pentru a stimula imaginația și energia celor mici.

De ce nu sunt necesari animatorii?

La Poppy Playground, am observat un fenomen interesant: copiii sunt atât de absorbiți de activitățile noastre încât animatorii ajung să fie, uneori, ignorați. Cei mici își creează propriile jocuri, descoperă noi prieteni și își petrec timpul în voie, explorând și bucurându-se de libertatea oferită de spațiul nostru. Într-o astfel de atmosferă, animatorii pur și simplu nu își mai găsesc rostul.

O experiență autentică și naturală

Ceea ce face Poppy Playground unic este faptul că joaca nu are nevoie de regie. Fiecare zi petrecută aici este o aventură spontană, iar copiii sunt liberi să exploreze și să se bucure de natură, fără a avea nevoie de un animator care să le organizeze distracția. Ei au deja tot ce le trebuie: spațiu, siguranță și activități pe măsura imaginației lor.

Așadar, animatori? Nu chiar!

Chiar dacă animatorii pot aduce o notă festivă la alte evenimente, la Poppy Playground copiii se distrează pe cont propriu. Prin urmare, am introdus o taxă pentru animator, pentru acele cazuri rare în care părinții își doresc o experiență coordonată. Dar, sincer, copiii nu au nevoie de asta la noi – aici, libertatea și joaca autentică sunt la ele acasă!

Concluzie? La Poppy Playground, distracția vine natural – fără ajutorul animatorilor!

#animatori #odistractieinutila #poppyplayground 

Facebook | Instagram